Sinustako PROMOGIRL19?

Nyt haetaan uutta tapahtuma-alan ammattilaista ja osaajaa erilaisiin tapahtumiin, promoottoriksi, malliksi ja juontajaksi.

Rakastatko esiintymistä? Oletko luonteeltasi säteilevä ja naurava? Oletko sporttinen, eikä hymysi hyydy tiukassakaan paikassa? Ehkä olet tehnyt jo promoottorin töitä tai haaveilet urasta ihmisten parissa. Osaat käyttää sosiaalista mediaa ja ymmärrät sen tärkeyden nykymaailmassa. Täysin uusi kilpailu etsii kasvoja promootion, juontamisen ja edustamisen maailmaan.


Kilpailijat pääsevät jo ennen finaalia osallistumaan vauhdikkaaseen tapahtumapäivään, joka sisältää finalistien julkaisemisen
medialle, kuvauksia, suhteiden luomista, hauskan ja tapahtumarikkaan päivän,


Promogirl19 huipentuu finaaliin joka järjestetään Kotkan meripäivillä 25.7.2019-28.7.2019. Suomen monipuolisin kaupunkifestivaali kerää jälleen kansan
juhlimaan Kotkan Kantasatamaan. Meripäivillä on luvassa edustamista, muotinäytöksiä, suhteiden luomista ja ennen
kaikkea hyvää fiilistä taattuun meripäivä tyyliin.


Voittaja ja muutkin finalistit tulevat kilpailun jälkeen työllistymään monissa tapahtumissa ympäri Suomea. Voittajat saavat palkinnoksi lahjakortteja, tuotteita.


Haku päättyy 9.6 klo 12. Tapahtumapäivä ja finalistien julkaiseminen on 15.6-16.6, joten varaathan sen vapaaksi jo hakiessasi.

Laita hakemuksesi promogirlfin@gmail.com Liitä mukaan kasvo- ja kokovartalo kuvasi ja esittely itsestäsi.


Kilpailun järjestää MadPro Promotions, promotio ja tapahtumatehdas näyttävästi teidän ehdoilla.

Kuva: Mikko Nummila